Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Aplicatzie NL-Ac

In jos 
+3
WarGod
jokkerel
frost
7 participan?i
AutorMesaj
wentty
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 12:13 pm

Numele din joc: wentty
Coordonate: 1.protejat de unguru (-66/129)
2.New York (-63/130) (cropper d 15)
Populatia: 572
Numarul de orase: 2
Stilul de joc: mixt (mai mult ofensiv)
Experienta de joc: 3 luni (garanteaza unguru pentru mine)
Esti atacat de cineva, daca da de cine: P.S.: Nu te astepta sa te ascunzi la noi ! de nimeni Smile
Aliante curenta si motivul pentru care o parasesti: M.T. (slaba miscare pe la baietzi , imi pare rau pt. ei)
De ce crezi ca te-am lua la noi? (laudata-te putin aici): sunt mult mai bun ca multi din NL
1439. Wentty 572 2 526 (off)
1440. HoolBoy 1038 3 525 (off) (NL-F)
Sunt membri de-ai nostri vecini cu tine, daca da care? :
panzerklein (NL-S)

Orice altceva ce ne-ar putea ajuta sa luam o decizie: nu o sa dezamagesc pe nimeni

am postat din nou datorita faptului ca celalalt topic e plin d off-topic Smile sa nu se chinuie wargod cu aplicatzia mea nu d alta
Sus In jos
frost
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1634
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 14/06/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 12:14 pm

eu nu vad offtopic pe ala lol!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 12:15 pm

acum are 592 pop..... de ieri pana azi
1384. Wentty 592 2 591

Ultima editare efectuata de catre Unguru in Dum Iul 27, 2008 12:18 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
frost
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1634
Varsta : 34
Data de inscriere : 14/06/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 12:16 pm

e bine Wink
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 12:44 pm

de la mine pt moment e pro pt academie insa sa vad ce zic si ceilalti colegi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 1:52 pm

merg pe mana protejatului meu unguru si zic pro

p.s. ungure, daca nu face treaba nu te mai protejez lol!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 2:05 pm

axe_cosmn a scris:
merg pe mana protejatului meu unguru si zic pro

p.s. ungure, daca nu face treaba nu te mai protejez lol!
/Smile vezi ca e pitbulul meu Smile) il pun p tn =)) protejatule Smile)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 3:58 pm

eu zic ca merita sa fie acceptat in familie Smile
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Numarul mesajelor : 3085
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/04/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 6:15 pm

Cei mai buni atacatori
1383. Wentty 594 2 604
Cei mai buni apărători
3103. Wentty 594 2 87

Am inteles ca nu esti nici ferma .. asa ca ai PRO de la mine pt Academia NL Smile
Sus In jos
kox
Mega Noob
Mega Noob
kox

Numarul mesajelor : 525
Varsta : 48
Data de inscriere : 28/04/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 9:37 pm

sa inteleg ca i-a fost respinsa aplicatia ieri si acum aplica din nou ca s-au schimbat lucrurile intre timp.
eu nu stiu de ce mai aplica, bagati-l si gata. oricum e bascalie.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 9:41 pm

kox a scris:
sa inteleg ca i-a fost respinsa aplicatia ieri si acum aplica din nou ca s-au schimbat lucrurile intre timp.
bun e protejatul meu
intzeleg ca are pop. prea mica si asta e motivul pt. care kos il respinge
dak 600 e pop prea mica atunci tot c e sub 600 n-are c cauta in NL Wink
faza e ca nu e atacat de nimeni si nu cauta refugiu in NL deci pur si simplu vrea sa contribuie cu timpul la ceva
iar dak intra in academie tot asa o sa fie tot nu va fi atacat d nimeni
deci nu inteleg p cine incurca...
Sus In jos
kox
Mega Noob
Mega Noob
kox

Numarul mesajelor : 525
Varsta : 48
Data de inscriere : 28/04/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 9:45 pm

pai tocmai asta ziceam , daca e protejatu tau si vrei sa-l bagi ca asa vrei tu de ce dracu mai aplica?
ca sa ne dam cu parerea si oricum sa nu se tina cont de ea?
dai invite si gata, un alt jucator cu 2 sate din care unul cropper de 15.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Iul 27, 2008 9:46 pm

kox a scris:
pai tocmai asta ziceam , daca e protejatu tau si vrei sa-l bagi ca asa vrei tu de ce dracu mai aplica?
dai invite si gata, un alt jucator cu 2 sate.
pai faza e ca nu vreau sa-l bag ca asa vreau eu Smile si d asta nici nu am cerut id tau d mess sa t lamuresc Smile si nici nu am silit p nimeni sa posteze
pur si simplu vreau dreptate Smile ma intelegi?
Sus In jos
wentty
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyMier Iul 30, 2008 3:40 pm

am asteptat 3 zile parerile voastre Smile inteleg ca deciziile se iau mai greu Smile
nu vreau sa ma refugiez Smile nu sunt atacat Wink iar d cn sunt atacat sunt in stare sa ma ocup la randul meu d el
Subiect: Koruyun atacă pe 1.protejat de unguru
trimis: pe 22.07.08 la 13:17:29 Ora

Atacator iron_han din satul Koruyun
[Legionar] [Pretorian] [Imperian] [Equites Legati] [Equites Imperatoris] [Equites Caesaris] [Berbec] [Catapultă] [Senator] [Colonist]
Trupe 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Victime 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Info
Nici un soldat nu s-a întors

ultimul atac Smile
consider ca sunt ok
astept parerile voastre in continuare Wink vreau sa fac parte din ceva Smile promit urmatorul sat cat d curand doar sa fac senatorul Wink
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptySam Aug 02, 2008 11:09 am

kox a scris:
bascalie ??! .. daca omu vrea sa reaplice ce putem face ?! .. cum adica bagati-l si gata !? .. ce draq de bascalie !?

Daca i-a fost respinsa odata o sa-i fie respinsa iar .. care e problema ta ?! ..
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptySam Aug 02, 2008 11:11 am

kox a scris:
Daca ai ceva impotriva aplicatie lui da-i contra si gata .. cum adica nu se tine cont de ea ?!

A fost vreodata cineva care a avut contra pe aplicatie si a intrat in NL ?!?? ..
Sus In jos
lorenzomagnific
n00b
n00b
lorenzomagnific

Numarul mesajelor : 451
Varsta : 36
Localizare : ORADEA
Data de inscriere : 15/05/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptySam Aug 02, 2008 11:26 am

WarGod a scris:
kox a scris:
Daca ai ceva impotriva aplicatie lui da-i contra si gata .. cum adica nu se tine cont de ea ?!

A fost vreodata cineva care a avut contra pe aplicatie si a intrat in NL ?!?? ..

Razz
Sus In jos
http://s4.gladiatus.ro/game/c.php?uid=50582
wentty
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptySam Aug 02, 2008 3:34 pm

un jucator corect care se respecta precum kox Smile ar trebui sa prezinte si un motiv solid , banuiesc Smile
astept acel motiv iar dak e unul bun Smile am sa renuntz si o sa incerc peste cateva saptamani
Sus In jos
top_gun
Giga Noob
Giga Noob
top_gun

Numarul mesajelor : 1020
Varsta : 37
Localizare : cluj-turda
Data de inscriere : 12/04/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Aug 03, 2008 7:39 pm

makiavelic a scris:
sa mor io de am vazut lume mai retardata in ally-ul asta ... ce dreq sa mai zic de al forum ...uitati va si voi pe forum la eagles sau apache sa vedem e asa de mare bascalia (vb lui kox ) cum e la noi ???
pai frate ai fac treaba nu ca noi ... cred ca am nimerit in cel prost cadran posibil ... cu exceptia (sa zic jumatate din NL ) unora , care chiar fac treaba si vor sa facem ceva bun pe serverul asta ..., restu sunt praf ... oricum nu mai are rost .... Bafta voua la "castigarea " WW ...

apropo , ati nimerit'o cu numele NOOB LEGION ...io mergeam putin mai la extrem si o numeam ...RETARD's LEGION Very Happy
asta asa este maki.
noi ne distram ...nu ca altii.
pai stii...asta e si ideea, ca e un joc,nu e servici lol!
dar in fine, unii care nu fac prea bine fata jocului e adevarat ca nu prea le mai arde de glume lol!

Ultima editare efectuata de catre top_gun in Dum Aug 03, 2008 7:43 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyDum Aug 03, 2008 9:43 pm

pentru cei care nu is fani forumului ar putea sa stea deoparte.sau makiaveli daca esti atat de pasionat de apache sau eagles mergi la ei.numa nah.ce sa ii faci esti in cadranu asta.shit's happening.....

ps:no ofence da ultimile posturi is impotriva a tot ce se incearca sa se faca.....ok inteleg ca nu esti de acord cu multe da pe undeva gandeste-te ca toti avem probleme....ok nu s-au realizat momentan din diferite motive insa timpu ne va da un raspuns cu putina rabdare.si in loc sa revoltezi si pe altii de ce nu incerci sa rezolvi problemele in particular No vb direct cu liderii war sau draky si atunci urla si spune-ti nemultumirile daca pretinzi ca you are a man scratch a really strong one
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyMar Aug 05, 2008 10:00 am

Si acum sa revenim la topic .. se opune cinva sau nu ?!

N-am vazut nici un Contra clar aici .. astept pana deseara la 6-7 apoi dau o decizie .. ms Smile
Sus In jos
wentty
Vizitator

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: :D/   Aplicatzie NL-Ac EmptyMar Aug 05, 2008 3:03 pm

multzumesc tuturor celor care ma sustzin
in special lui Dumnezeu ,tatalui,surorii,verisorilor,verisoarelor,catzelului meu,pisicii mele,vecinei mele preferate,vecinilor de la paralela 45
si tuturor celor din NL
Very Happy
Sus In jos
Alexandra
MODERATOR
MODERATOR
Alexandra

Numarul mesajelor : 1464
Varsta : 36
Localizare : In Inima TA
Data de inscriere : 02/07/2008

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyMar Aug 05, 2008 4:23 pm

wentty a scris:
multzumesc tuturor celor care ma sustzin
in special lui Dumnezeu ,tatalui,surorii,verisorilor,verisoarelor,catzelului meu,pisicii mele,vecinei mele preferate,vecinilor de la paralela 45
si tuturor celor din NL
Very Happy

lol! lol! lol! c tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........

P.S. pro pentru academie
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac EmptyMar Aug 05, 2008 7:29 pm

Oki, vad ca nimeni nu mai zice nimic .. Aplicatie aprobata si topic inchis !!

Daca totusi se opune cineva sa ma contacteze in joc .. Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

Aplicatzie NL-Ac Empty
MesajSubiect: Re: Aplicatzie NL-Ac   Aplicatzie NL-Ac Empty

Sus In jos

Aplicatzie NL-Ac
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Noobs Legion :: Zona Publica :: Aplicare-
Mergi direct la: