Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Interesant mod...

In jos 
+3
n0th1ng
jokkerel
Shadowhunter
7 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
do_do
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:13 pm

Interesant mod de a cauta jucatori care sa va fie ferme...Mi-am lasat aplicare si jucatori de la voi au inceput deja atacuri impotriva mea...credeam ca fac ceva aplicand la voi, dar se pare ca nu...Mai bine nu mai aplicam... Asa nu mai eram atacat...

Va multumesc pentru timpul pierdut sa-mi cititi macar aplicatia
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 1283
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/05/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:20 pm

do_do a scris:
Interesant mod de a cauta jucatori care sa va fie ferme...Mi-am lasat aplicare si jucatori de la voi au inceput deja atacuri impotriva mea...credeam ca fac ceva aplicand la voi, dar se pare ca nu...Mai bine nu mai aplicam... Asa nu mai eram atacat...

Acei jucatori te testeaza sa vada ce si cum...toti jucatori sunt testati:)

si totusi, eu zic ca ai fost atacat si inainte, altfel de ce ti-ai facut satu 2 asa tarziu?Smile

P.S.Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic pt ce ai zis tu, trebuia sa scrii in acelasi topic;)
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:22 pm

Shadowhunter a scris:
do_do a scris:

Acei jucatori te testeaza sa vada ce si cum...toti jucatori sunt testati:)

si totusi, eu zic ca ai fost atacat si inainte, altfel de ce ti-ai facut satu 2 asa tarziu?Smile

P.S.Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic pt ce ai zis tu, trebuia sa scrii in acelasi topic;)
si-a facut satu 2 in 3 luni...asta insemana ca ori are cladiri de aur ori o fost farmat bine
Sus In jos
do_do
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: ...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:36 pm

am jucat fara aur tot jocul...si este adevarat, am cladirile ridicate pana la level mare... si vorbesti de testare...omorandu-mi armata ma testeaza? interesant...
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:38 pm

do_do a scris:
am jucat fara aur tot jocul...si este adevarat, am cladirile ridicate pana la level mare... si vorbesti de testare...omorandu-mi armata ma testeaza? interesant...
inseamna ca nu stii sa te aperi:)...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:52 pm

Shadowhunter a scris:
do_do a scris:
inseamna ca nu stii sa te aperi:)...
Smile
Sus In jos
do_do
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: ...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 5:58 pm

imi refac armata...am productia destul de mare...M-a prins pe picior gresit (eram la munca si fiind singur, nu am un sitter)...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyMier Iul 30, 2008 6:03 pm

do_do a scris:
imi refac armata...am productia destul de mare...M-a prins pe picior gresit (eram la munca si fiind singur, nu am un sitter)...

nu vreau sa ma dau destept ( nu ca n-as fii ) dar cand stii ca nu poti intra mai multe ore da si tu un atac la distanta in asa fel incat trupele sa se intoarca cand stii ca vei putea intra pe cont din nou.

si cum orice costa, ASTEPT BEREA drunken
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 11:04 am

axe_cosmn a scris:
do_do a scris:

nu vreau sa ma dau destept ( nu ca n-as fii ) dar cand stii ca nu poti intra mai multe ore da si tu un atac la distanta in asa fel incat trupele sa se intoarca cand stii ca vei putea intra pe cont din nou.

Is curios sa te intreb, ca vad ca esti mare fan BERE, care iti e recordul personal? Cate ai baut cele mai multe? Evident intro perioada de cateva ore, nu cumulat doo sapt. Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 6:30 pm

MBK a scris:
axe_cosmn a scris:
do_do a scris:

Is curios sa te intreb, ca vad ca esti mare fan BERE, care iti e recordul personal? Cate ai baut cele mai multe? Evident intro perioada de cateva ore, nu cumulat doo sapt. Razz

crezi ca stau sa numar? adu berea si numara tu... drunken drunken drunken
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Numarul mesajelor : 437
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti-Romana
Data de inscriere : 17/06/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 7:20 pm

Interesant mod... 167443 alexandra :X mama ce sani Interesant mod... 167443 Smile lol!
Sus In jos
kox
Mega Noob
Mega Noob
kox

Numarul mesajelor : 525
Varsta : 48
Data de inscriere : 28/04/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 7:39 pm

n0th1ng a scris:
Interesant mod... 167443 alexandra :X mama ce sani Interesant mod... 167443 Smile lol!

Multi cred ca nu esti inteligent si au dreptate.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 7:51 pm

n0th1ng a scris:

man, you have an obsesion...

asta daca stiti bancul
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:24 pm

kox a scris:
n0th1ng a scris:

Multi cred ca nu esti inteligent si au dreptate.

kox vezi-ti de copilaria ta te rog eu frumos! Wink!
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:34 pm

Vezi kox de ce ma uit si in jur ?Wink! mereu se gaseste altul mai "destept" ca mine !!!!

PS: Te simti!?
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:37 pm

n0th1ng a scris:
Vezi kox de ce ma uit si in jur ?Wink! mereu se gaseste altul mai "destept" ca mine !!!!

PS: Te simti!?
noh, asta iar a baut "Sange de taur" lol! lol! lol!

P.S.Am o presimtire ca o sa va cam luati la cearta geek
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:46 pm

nu ma da pe bune ac ... se gaseste cate un destept ca asta de-l mananc la micu dejun Neutral! si-ti strica "proasta dispozitie"!

:suspect:
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:50 pm

Apropo de aplicatia ta...

Ai PRO de la mine...
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 8:54 pm

Kox tata ,degeaba ai 32 ani ; cred ca ai avut o copilarie nefericita si imi pare "rau" pt tine.

Deștept poți să pari fără să fii, dar dacă nu ești un prost autentic, te dai de gol.

kox: - Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care eu m-am ridicat

kox: -Ma, tu chiar esti prost?

n0th1ng: -Nu, dar mi-a fost mila sa te las doar pe tine;)!

:silent: :silent: :silent: :silent:
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 9:03 pm

Si de la mine ai PRO "prietene"! Rolling Eyes
Sus In jos
kox
Mega Noob
Mega Noob
kox

Numarul mesajelor : 525
Varsta : 48
Data de inscriere : 28/04/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 10:20 pm

LOL
tu ma mananci la micul dejun noth1ng?? Smile))
bah saracio, vezi-ti de travianul ala ca nici daca scoti toti taranii din lanuri si le dai sulite nu impresionezi pe nimeni.
multumeste-i cui te-a bagat in nl ca te faceau astia de aplica ferma.
si mai continua tu cu porcariile ca si asa sunt in criza de luat sate, ca de fapt ca multi de aici care chiar joaca nu o zguduie aiurea.
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 10:48 pm

Kox ... fa-ti o viata, conteaza sa cunosti oamenii nu jocul in sine , viata nu este un joc sau ...poate fi , dar sunt 2 jocuri diferite : Travianul si Jocul Vietii .

Ce

Si app. tu nu ai scoala vietii , Au ajuns sa ma amuze comentariile prin care mi se transmite cu toata "dragostea" cat de timpit sau de imbecil su cheers nt (noroc ca-s putine, ca altfel as incepe sa-i cred). Le multumesc frumos "admiratorilor" si le urez reciproca.

Interesant mod... 167443
Sus In jos
amd
Pui de Noob
Pui de Noob
amd

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 41
Data de inscriere : 12/05/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 10:52 pm

Baieti, faceti topic de "probleme" intre membrii aliantei dc vreti, dar mutati discutia asta de aici ca nu are nici o finalitate
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 10:53 pm

amd a scris:
Baieti, faceti topic de "probleme" intre membrii aliantei dc vreti, dar mutati discutia asta de aici ca nu are nici o finalitate

Ai dreptate Wink! app: unde ai fac poza asta ca am chef de o partida de pescuit , vreau detalii despre balta?!?! ( in caz ca e pe langa Buc:P:)
Sus In jos
amd
Pui de Noob
Pui de Noob
amd

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 41
Data de inscriere : 12/05/2008

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... EmptyJoi Iul 31, 2008 10:55 pm

la vreo 20 km de timisoara, dar si pe mihailesti inca se pescuieste bine ( ca vad ca esti din bucuresti)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Interesant mod... Empty
MesajSubiect: Re: Interesant mod...   Interesant mod... Empty

Sus In jos

Interesant mod...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Noobs Legion :: Zona Publica :: Aplicare-
Mergi direct la: