| Interesant mod... | |
|
+3n0th1ng jokkerel Shadowhunter 7 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
do_do Vizitator
| Subiect: Interesant mod... Mier Iul 30, 2008 5:13 pm | |
| Interesant mod de a cauta jucatori care sa va fie ferme...Mi-am lasat aplicare si jucatori de la voi au inceput deja atacuri impotriva mea...credeam ca fac ceva aplicand la voi, dar se pare ca nu...Mai bine nu mai aplicam... Asa nu mai eram atacat...
Va multumesc pentru timpul pierdut sa-mi cititi macar aplicatia |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Mier Iul 30, 2008 5:20 pm | |
| - do_do a scris:
- Interesant mod de a cauta jucatori care sa va fie ferme...Mi-am lasat aplicare si jucatori de la voi au inceput deja atacuri impotriva mea...credeam ca fac ceva aplicand la voi, dar se pare ca nu...Mai bine nu mai aplicam... Asa nu mai eram atacat...
Va multumesc pentru timpul pierdut sa-mi cititi macar aplicatia Acei jucatori te testeaza sa vada ce si cum...toti jucatori sunt testati:) si totusi, eu zic ca ai fost atacat si inainte, altfel de ce ti-ai facut satu 2 asa tarziu? P.S.Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic pt ce ai zis tu, trebuia sa scrii in acelasi topic;) | |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 33 Data de inscriere : 16/05/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Mier Iul 30, 2008 5:22 pm | |
| - Shadowhunter a scris:
- do_do a scris:
- Interesant mod de a cauta jucatori care sa va fie ferme...Mi-am lasat aplicare si jucatori de la voi au inceput deja atacuri impotriva mea...credeam ca fac ceva aplicand la voi, dar se pare ca nu...Mai bine nu mai aplicam... Asa nu mai eram atacat...
Va multumesc pentru timpul pierdut sa-mi cititi macar aplicatia Acei jucatori te testeaza sa vada ce si cum...toti jucatori sunt testati:)
si totusi, eu zic ca ai fost atacat si inainte, altfel de ce ti-ai facut satu 2 asa tarziu?
P.S.Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic pt ce ai zis tu, trebuia sa scrii in acelasi topic;) si-a facut satu 2 in 3 luni...asta insemana ca ori are cladiri de aur ori o fost farmat bine | |
|
| |
do_do Vizitator
| Subiect: ... Mier Iul 30, 2008 5:36 pm | |
| am jucat fara aur tot jocul...si este adevarat, am cladirile ridicate pana la level mare... si vorbesti de testare...omorandu-mi armata ma testeaza? interesant... |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Mier Iul 30, 2008 5:38 pm | |
| - do_do a scris:
- am jucat fara aur tot jocul...si este adevarat, am cladirile ridicate pana la level mare... si vorbesti de testare...omorandu-mi armata ma testeaza? interesant...
inseamna ca nu stii sa te aperi:)... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
do_do Vizitator
| Subiect: ... Mier Iul 30, 2008 5:58 pm | |
| imi refac armata...am productia destul de mare...M-a prins pe picior gresit (eram la munca si fiind singur, nu am un sitter)... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Interesant mod... Mier Iul 30, 2008 6:03 pm | |
| - do_do a scris:
- imi refac armata...am productia destul de mare...M-a prins pe picior gresit (eram la munca si fiind singur, nu am un sitter)...
nu vreau sa ma dau destept ( nu ca n-as fii ) dar cand stii ca nu poti intra mai multe ore da si tu un atac la distanta in asa fel incat trupele sa se intoarca cand stii ca vei putea intra pe cont din nou. si cum orice costa, ASTEPT BEREA |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 6:30 pm | |
| |
|
| |
n0th1ng n00b
Numarul mesajelor : 437 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti-Romana Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 7:20 pm | |
| | |
|
| |
kox Mega Noob
Numarul mesajelor : 525 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 7:51 pm | |
| |
|
| |
n0th1ng n00b
Numarul mesajelor : 437 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti-Romana Data de inscriere : 17/06/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:34 pm | |
| Vezi kox de ce ma uit si in jur ? ! mereu se gaseste altul mai "destept" ca mine !!!! PS: Te simti!? | |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:46 pm | |
| nu ma da pe bune ac ... se gaseste cate un destept ca asta de-l mananc la micu dejun ! si-ti strica "proasta dispozitie"! :suspect: | |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:50 pm | |
| Apropo de aplicatia ta...
Ai PRO de la mine... | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 8:54 pm | |
| Kox tata ,degeaba ai 32 ani ; cred ca ai avut o copilarie nefericita si imi pare "rau" pt tine.
Deștept poți să pari fără să fii, dar dacă nu ești un prost autentic, te dai de gol.
kox: - Cine se crede prost sa se ridice in picioare...la care eu m-am ridicat
kox: -Ma, tu chiar esti prost?
n0th1ng: -Nu, dar mi-a fost mila sa te las doar pe tine;)!
:silent: :silent: :silent: :silent: | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 9:03 pm | |
| Si de la mine ai PRO "prietene"! | |
|
| |
kox Mega Noob
Numarul mesajelor : 525 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 10:20 pm | |
| LOL tu ma mananci la micul dejun noth1ng?? )) bah saracio, vezi-ti de travianul ala ca nici daca scoti toti taranii din lanuri si le dai sulite nu impresionezi pe nimeni. multumeste-i cui te-a bagat in nl ca te faceau astia de aplica ferma. si mai continua tu cu porcariile ca si asa sunt in criza de luat sate, ca de fapt ca multi de aici care chiar joaca nu o zguduie aiurea. | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 10:48 pm | |
| Kox ... fa-ti o viata, conteaza sa cunosti oamenii nu jocul in sine , viata nu este un joc sau ...poate fi , dar sunt 2 jocuri diferite : Travianul si Jocul Vietii . Ce Si app. tu nu ai scoala vietii , Au ajuns sa ma amuze comentariile prin care mi se transmite cu toata "dragostea" cat de timpit sau de imbecil su nt (noroc ca-s putine, ca altfel as incepe sa-i cred). Le multumesc frumos "admiratorilor" si le urez reciproca. | |
|
| |
amd Pui de Noob
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 41 Data de inscriere : 12/05/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 10:52 pm | |
| Baieti, faceti topic de "probleme" intre membrii aliantei dc vreti, dar mutati discutia asta de aici ca nu are nici o finalitate | |
|
| |
n0th1ng n00b
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 10:53 pm | |
| - amd a scris:
- Baieti, faceti topic de "probleme" intre membrii aliantei dc vreti, dar mutati discutia asta de aici ca nu are nici o finalitate
Ai dreptate ! app: unde ai fac poza asta ca am chef de o partida de pescuit , vreau detalii despre balta?!?! ( in caz ca e pe langa Buc:P:) | |
|
| |
amd Pui de Noob
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 41 Data de inscriere : 12/05/2008
| Subiect: Re: Interesant mod... Joi Iul 31, 2008 10:55 pm | |
| la vreo 20 km de timisoara, dar si pe mihailesti inca se pescuieste bine ( ca vad ca esti din bucuresti) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Interesant mod... | |
| |
|
| |
| Interesant mod... | |
|