Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

aplicatie NL-R

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 10:27 am

Numele din joc:oanam
Locatia din joc (exprimate in coordonate): (-86|119) si (-82|118)
Populatia:785
Numarul de orase:2
Stilul de joc: ofensiv dar incerc sa ma si apar
Experienta de joc: un server de speed si unul normal
Esti atacat de cineva, daca da de cine: P.S.: Nu te astepta sa te ascunzi la noi !hcs dar s-a calmat
Aliante curenta si motivul pentru care o parasesti:~PAS~ sunt mici si dezorganizati
Sunt membri de-ai nostri vecini cu tine, daca da care? :exotica
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 10:53 am

Dupa cum se pare te dezvolti destul de bine , totusi de trei luni jumate de ce ai numai 2 sate ? Esti farmat ?
Ai mult mai multi membrii NL in jurul tau decat ai precizat in aplicatie. Da mai multe detalii vizavi de relatiile cu vecinii , vad ca ai atacuri in care ai pierdut resurse .
Sus In jos
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 11:18 am

intr-adevar am mai multi vecini din alianta in jurul meu, ar mai fi: MYKERO, ZYCKLON, CRISTI2000
nu sunt ferma, am pierdut resurse in atacuri deoarece in comparatie cu mine erau mult mai mari si trupele le-am trimis pe celalalt sat iar cand o sa am suficiente pt a face fata atacului ii voi astepta cu cea mai mare placere.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 12:22 pm

Daca ai trimis trupele de ce nu ai trimis si resursele ? Nu ai spus de ce ai numai doua sate , la 5 luni de cand a inceput server-ul e cam putin nu crezi ? Intradevar joci din 2008-05-12 dar asta nu e o scuza .
Sus In jos
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 12:30 pm

am trimis si din resurse dar au mai si ramas... al 3-lea sat e in proiect, in 2-3 zile sper sa apara si el pe harta..
cat despre vecini: mykero ma mai ataca din cand in cand, cu exotica am facut demult pace iar cu restul inca nu am avut tangente
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 12:46 pm

Cand vei avea trei sate si capitala pe crop-er ai de la mine PRO Very Happy
Sus In jos
Alexandra
MODERATOR
MODERATOR
Alexandra

Numarul mesajelor : 1464
Varsta : 36
Localizare : In Inima TA
Data de inscriere : 02/07/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 1:35 pm

mai bine sa vina vecini si atacatori sa-si spuna parerea.....
Sus In jos
Vip3raS
n00b
n00b
Vip3raS

Numarul mesajelor : 344
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/06/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 1:42 pm

ai pile ... pro de la mine pt academie nu pt NL-R ... daca faci o impresie placuta in academie , o sa ai loc in nl-r ... bafta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 2:55 pm

Black_Panther a scris:
Daca ai trimis trupele de ce nu ai trimis si resursele ? Nu ai spus de ce ai numai doua sate , la 5 luni de cand a inceput server-ul e cam putin nu crezi ? Intradevar joci din 2008-05-12 dar asta nu e o scuza .
...dar in NL-Ac...ar putea intra acolo sant jucatori cu o populatie mult mai scazuta..sant siter la ea..si e fata buna tare..haidee..dai o sansa ca o merita:P
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 3:12 pm

Repet , satul trei si capitala pe crop-er si are pro de la mine .
Sus In jos
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 4:11 pm

Black_Panther: cand o sa am al3-lea sat si capitala pe crop fac o alta aplicatie?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 4:18 pm

Nu , asta e aplicatia ta , aici vei posta . Vorbeste cu vecinii sa intre si ei sa isi dea cu parerea , este foarte important .
Sus In jos
mykero

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 24/06/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 4:33 pm

ok, deci ii rup de 2 ori trupele de defence in satul ei... o mai las sa creasca ca sa fie de unde lua... o las sa faca al doilea sat ca sa fac si senatoru... mai incolo, e in plan... ca doar e destul de aproape... nu acu, peste o luna-doua... nu se stie niciodata, dar e un plan de bataie pe termen lung...
si se trezeste coelgu de alianta ca e mare protector... mdea... aia e ferma si scrie mare pe el... ia verificati contul daca mai are trupe, va rog... plus ca are doar 2 sate...
iar trupele de aparare nu erau ale lui, erau intariri... adica m-am batut cu trupele colegului de alianta... ce frumos, nu?
CLAR! FERMA... si nu are ce cauta la noi in alianta... astept si altii sa isi dea cu parerea, insa observ ca aplicatia a aparut imediat ce i-am terminat trupele...
ar mai fi multe de spus, insa ii mai las si pe altii sa isi dea cu parerea...
cat despre protejati... hmmm... sa o lasam mai moale cu de astea... mi se pare chiar deranjant sa primesti mesaje de genul ... "vezi ca sunt protejat de..." si asta dupa ce i-ai rupt trupele...
il vreau ferma si voi face tot posibilul pentru asta... deci... o mare bila neagra...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 4:41 pm

mykero a scris:
ok, deci ii rup de 2 ori trupele de defence in satul ei... o mai las sa creasca ca sa fie de unde lua... o las sa faca al doilea sat ca sa fac si senatoru... mai incolo, e in plan... ca doar e destul de aproape... nu acu, peste o luna-doua... nu se stie niciodata, dar e un plan de bataie pe termen lung...
si se trezeste coelgu de alianta ca e mare protector... mdea... aia e ferma si scrie mare pe el... ia verificati contul daca mai are trupe, va rog... plus ca are doar 2 sate...
iar trupele de aparare nu erau ale lui, erau intariri... adica m-am batut cu trupele colegului de alianta... ce frumos, nu?
CLAR! FERMA... si nu are ce cauta la noi in alianta... astept si altii sa isi dea cu parerea, insa observ ca aplicatia a aparut imediat ce i-am terminat trupele...
cat despre protejati... hmmm... sa o lasam mai moale cu de astea... mi se pare chiar deranjant sa primesti mesaje de genul ... "vezi ca sunt protejat de..." si asta dupa ce i-ai rupt trupele...
il vreau ferma si voi face tot posibilul pentru asta... deci... o mare bila neagra...

Posteaza atacul in care i-ai rupt trupele .
Sus In jos
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 4:44 pm

doar ca trupele mele nu erau acasa... asa cum am spus si mai sus
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 5:15 pm

mykero a scris:

inclin sa-i dau dreptate lui mykero, ia uite ce raport am gasit, mai vechi e drept, dar tot cu trupe de intariri. se pare ca ale tale sant cu pluta... lol!

Subiect: Flor atacă pe Satul lui oanam
trimis: pe 19.07.08 la 12:30:33 Ora

Atacator santaflor din satul Flor
[Scutier] [Pedestru] [Iscoadă] [Calareț Fulger] [Druidier] [Tarabostes] [Berbec] [Catapultă] [General] [Colonist]
Trupe 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Victime 0 0 0 57 0 0 0 0 0 0
Recompensă 134 124 189 303

Apărator oanam din satul Satul lui oanam
[Legionar] [Pretorian] [Imperian] [Equites Legati] [Equites Imperatoris] [Equites Caesaris] [Berbec] [Catapultă] [Senator] [Colonist]
Trupe 0 15 0 10 0 0 0 0 0 0
Victime 0 2 0 2 0 0 0 0 0 0

Apărator Intăriri
[Măciucar] [Lăncier] [Executor] [Spion] [Paladin] [Cavaler teuton] [Berbec] [Catapultă] [Căpetenie] [Colonist]
Trupe 0 200 0 0 0 0 0 0 0 0
Victime 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0

pe langa flor se pare ca si clas8 va incerca ceva lol!
Sus In jos
oanam
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 6:18 pm

deci, daca o sa mai cauti o sa mai gasesti si alte atacuri, daca nu ma ataca nimeni de cand mi-am facut cont fii sigur ca nu aveam acuma doar 2 sate. si ce sens avea daca eu aveam doar 50 unitati de aparare sa le las acasa cand aveam de ex 3 atacuri normale din partea unor jucatori de 5 ori mai mari ca mine??? ceea ce e important cred eu e faptul ca am supravietuit si printre atacuri mi-am facut si al doilea sat si acuma incerc sa il fac si pe al 3-lea.
Sus In jos
mykero

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 24/06/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 8:37 pm

intelege, femeie... al doilea sat l-ai facut pentru senatorii/capeteniile celor din alianta nl-r... cel putin din punctul meu de vedere... o ferma este lasata sa creasca, pentru a lua cat mai mult de la ea... cei care joaca travian de ceva timp stiu ca asa este...
contul tau este facut cu 6 zile dupa al meu... am 4 sate, din care al doilea a fost crop de 15... si joc fara gold... iar profilul meu e defensiv... cei care au verificat taskurile stiu ce spun
spuneai sa plasez atacurile...
http://travilog.org.ua/ro/6926354/838085dc3f71292c2b613ea7c87deae5
si unul mai vechi...
http://travilog.org.ua/ro/9136191/3b86ddfc3df079f995f0ddea037e258c , nu chiar asa reusit... ca veni vorba de intariri...
si inca o chestie care nu o inteleg... de ce ai facut aplicatia exact dupa ce ti-am terminat trupele, atat ale tale, cat si intaririle? daca faceai aplicatia inainte sa te atac, chiar nu aveam nimic de comentat... dar exact cand ajungi la statutul de ferma... mi se pare cam tras de par...
sa ii verifice cineva trupele, daca tot intra in alianta - tot spune ca are... preferabil nu exotica...
Sus In jos
red_baron
Mega Noob
Mega Noob
red_baron

Numarul mesajelor : 964
Varsta : 40
Data de inscriere : 07/04/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 9:43 pm

hi hi te-o prins Razz Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyLun Aug 04, 2008 11:02 pm

Rapoarte

Toate | Comerț | Intăriri | Atacuri | DiverseSubiect: hcs mdc atacă pe Aquapolis
trimis: pe 29.07.08 la 11:35:27 Ora

Atacator hcs din satul hcs mdc

Trupe 0 xxx 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Victime 0 60 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Recompensă 0 0 546 4113

Apărator Intăriri

Trupe 0 177 0 0 0 0 0 0 0 0
Victime 0 143 0 0 0 0 0 0 0 0

Apărator oanam din satul Aquapolis

Trupe 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Victime 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

si hcs l-a mai atacat de cateva ori pana i-a zi cineva din NL sau dintr-un wing NL sa o lase in pace.Si mai are atacuri pe ea.
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Numarul mesajelor : 3085
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/04/2008

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R EmptyMar Aug 05, 2008 9:52 am

Aplicatie respinsa !

Ai probleme cu mai multi membri NL .. incearca sa le rezolvi mai intai si apoi sa re-aplici .. bafta Wink

Topic inchis !
Sus In jos
Continut sponsorizat

aplicatie NL-R Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie NL-R   aplicatie NL-R Empty

Sus In jos

aplicatie NL-R
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» aplicatie NL-E