| aplicatie NL-E | |
|
+7red_baron RapToRinHo_k_clontu fuhrer Reduletz timtim jokkerel Shadowhunter 11 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 10:38 pm | |
| nume de joc:getodac locatii de joc:-46/4;-146/104;-150/113 populatie:900 stil de joc:defensiv,dezvoltator,sprijin colegi experienta de joc:s2,s3,s4.pe s4 sunt in rest si ajut la ww atacatori:adrian bar,Niklas motive de aderare la alianta:posibilitati de dezvoltare intr-o alianta cu perspective,speranta ca voi ajunge cu aceasta alianta la constructia unui nou ww si de ce nu cucerirea serverului vecini:adrian bar,Niklas,almanahe cred ca sunt un bun dezvoltator si pot aduce un important aport la dezvoltarea aliantei din care fac parte.sunt un camarad care nu intoarce spatele colegilor in special in situatii critice.nu sunt de genul emigrantilor dintr-o alianta in alta. multumesc |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 10:46 pm | |
| tu ai visat cand ai scris aplicatia asta? eu vad ca pop ta este 781, nu 900... 6380. getodac 781 3 0 ...asa stai la off... 818. getodac 781 3 1178 ...si asa stai la deff... :silent: cheama-ti vecinii si pe cei care te ataca sa-si dea cu parerea, pana atunci ma abtin... EDIT:ce nick ai pe s4? | |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicare NL-E Mar Iul 29, 2008 10:56 pm | |
| nu consum alcool de loc,sunt un om serios la anii mei(50),pe primul sat am602,pe al doilea 275 si pe al treilea 15.am rotunjit la 900.pot activa la fel de bine si in NL-Ac |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 10:59 pm | |
| - getodac a scris:
- nu consum alcool de loc,sunt un om serios la anii mei(50),pe primul sat am602,pe al doilea 275 si pe al treilea 15.am rotunjit la 900.pot activa la fel de bine si in NL-Ac
In primul rand nu stii sa te uiti sa vezi cata populatie ai! Daca te uiti pe fiecare sat in parte vei vedea sus populatia + armata...Daca te uiti la profil vei vedea exact ce populatie ai. Asta esti tu! |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mar Iul 29, 2008 10:59 pm | |
| |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:02 pm | |
| - getodac a scris:
- nu consum alcool de loc,sunt un om serios la anii mei(50),pe primul sat am602,pe al doilea 275 si pe al treilea 15.am rotunjit la 900.pot activa la fel de bine si in NL-Ac
din cate stiu eu, aici nu se rotunjeste | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:03 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:03 pm | |
| - getodac a scris:
NU CONSUMI ALCOOL? AI CEVA CU CEI CARE CONSUMA? AICI CINE NU CONSUMA N-ARE CE CAUTA glumesc, astept parerea celor ce te ataca. de ce ti-ai facut satele 2 si 3 asa departe? joci sim? P.S. cum ai rotunjit de ti-a dat 602 in loc de 578 si 275 in loc de 187?
Ultima editare efectuata de catre axe_cosmn in Mar Iul 29, 2008 11:05 pm, editata de 1 ori |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mar Iul 29, 2008 11:07 pm | |
| corect la populatie,sunt obosit si ar fi trebuit sa renunt la a aplica la aceasta ora.imi cer inca o data scuze.nu am nimic cu persoanele care consuma alcool.fiecare face ce vrea in legatura cu propria persoana |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| |
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mar Iul 29, 2008 11:16 pm | |
| nu joc sim,prefer poker,tir,table |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 33 Data de inscriere : 16/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:19 pm | |
| si pt ce artrebui sa dau pro sau contra? exprimate omule sa stim si noi ce sa facem............. | |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mar Iul 29, 2008 11:23 pm | |
| ar trebui sa pot adera la una din aliante deoarece cred ca pot ajuta alianta.sunt situat cam in centrul a trei aliante nl si am ramas izolat.pot intari pozitia sipot ajuta la expansiune in alte zone |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:26 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:32 pm | |
| - getodac a scris:
- ar trebui sa pot adera la una din aliante deoarece cred ca pot ajuta alianta.sunt situat cam in centrul a trei aliante nl si am ramas izolat.pot intari pozitia sipot ajuta la expansiune in alte zone
hmm ... ia vezi poti sa aderi? mai intai trebuie sa nu mai fii izolat ca sa iti poti da seama ca ce privesti tu pe acolo nu e tocmai ce trebuie ... din rotunjeala aia pe care o spui pe acolo na dam seama si ce armata ai respectiv 24 si 88 ??? ... omfg ... :shock: |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mar Iul 29, 2008 11:34 pm | |
| - Sidonia a scris:
- getodac a scris:
- ar trebui sa pot adera la una din aliante deoarece cred ca pot ajuta alianta.sunt situat cam in centrul a trei aliante nl si am ramas izolat.pot intari pozitia sipot ajuta la expansiune in alte zone
hmm ... ia vezi poti sa aderi? mai intai trebuie sa nu mai fii izolat ca sa iti poti da seama ca ce privesti tu pe acolo nu e tocmai ce trebuie ... din rotunjeala aia pe care o spui pe acolo na dam seama si ce armata ai respectiv 24 si 88 ??? ... omfg ... :shock: I like your picture:) daca ai asa armata... | |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
| |
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Iul 30, 2008 2:48 pm | |
| buna,urmarind mesajele am vazut ca si la voi este ca si in toata ROMANIA.ai pe cineva mai sus esti salvat.oricum in academie nu vreau,deoarece am vazut ca primiti si cu populatie mai mica ca si a mea si mai putin experimentati.oricum multumesc pentru timpul acordat dar ca si la parlamentari vorba multa inselatorie sau relatie cit cuprinde in rest TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.si sunt din loc.TURDA jud.CLUJ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mier Iul 30, 2008 2:55 pm | |
| se pare ca a renuntat omu..da ii tare chiar traim in romania.se vede ca si el ii tot de aici..... . ps:getodac daca la tine in halul asta se rotunjesc cifrele atunci mai invata matematica.de la 685 eventual rotunjesti la 700.da la 900.ce dracu????????? :shock: |
|
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mier Iul 30, 2008 3:19 pm | |
| - getodac a scris:
- buna,urmarind mesajele am vazut ca si la voi este ca si in toata ROMANIA.ai pe cineva mai sus esti salvat.oricum in academie nu vreau,deoarece am vazut ca primiti si cu populatie mai mica ca si a mea si mai putin experimentati.oricum multumesc pentru timpul acordat dar ca si la parlamentari vorba multa inselatorie sau relatie cit cuprinde in rest TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.si sunt din loc.TURDA jud.CLUJ
da ai pretentii, frate... nu vrei sa sari direct in NL main?ca e mai frumos acolo | |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mier Iul 30, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mier Iul 30, 2008 5:35 pm | |
| ce aveti ma cu omu? mie mi-a placut, vroiam sa-l propun sa fie lider NL sau macar coordonator de SIM |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Shadowhunter Moderator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E Mier Iul 30, 2008 6:22 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: aplicatie NL-E | |
| |
|
| |
| aplicatie NL-E | |
|