Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

aplicatie pt. intrare in aliantza

In jos 
+5
misu_44
Alexandra
WarGod
jokkerel
lorenzomagnific
9 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
alf_ro
Vizitator

aplicatie pt. intrare in aliantza Empty
MesajSubiect: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 2:22 am

nume: alfred
pop: 444
stil: ofensiv
experientza: 50 zile( dar am prins repede Smile )
nu am mai fost atacat de 2 sapt
sunt in aliantza s-v dar suntem foarte impanziti pe harta, multe buline rosii , nu se intampla nimic, majoritatea membrilor sunt farme, deci ca si cum as fi singur
am avansat destul de repede, in 50 zile am deja 2 sate , trupe de atac bunishoare, am jefuit deja 170.000 units, deci ma dezvolt destul de repede
cel mai apropiat membru e vladut222
astept raspuns
merci
Sus In jos
lorenzomagnific
n00b
n00b
lorenzomagnific

Numarul mesajelor : 451
Varsta : 36
Localizare : ORADEA
Data de inscriere : 15/05/2008

MesajSubiect: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 3:33 am

nus ce sa zic..vad ca esti activ ca aplici la 3 dimineata lol!

astept si alte pareri dar inclin spre un pro.vedem.
Sus In jos
http://s4.gladiatus.ro/game/c.php?uid=50582
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 7:24 am

de fapt la mine era 7 seara ca joc din chicago
probabil si asta ma ajuta ca majoritatea atacurilor le trimit intre 2 si 8 dimineatza ora romaniei Smile
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 10:23 am

populatia este cam mica.....insa deocamdata ar fi de la mine un pro pt academie......sa vedem ce zic ceilalti si ma decid dupa aceea
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Numarul mesajelor : 3085
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/04/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 11:10 am

alf_ro a scris:
nume: alfred
pop: 444
stil: ofensiv
experientza: 50 zile( dar am prins repede Smile )
nu am mai fost atacat de 2 sapt
sunt in aliantza s-v dar suntem foarte impanziti pe harta, multe buline rosii , nu se intampla nimic, majoritatea membrilor sunt farme, deci ca si cum as fi singur
am avansat destul de repede, in 50 zile am deja 2 sate , trupe de atac bunishoare, am jefuit deja 170.000 units, deci ma dezvolt destul de repede
cel mai apropiat membru e vladut222
astept raspuns
merci
Vezi si vladut222 ce zice Razz
Sus In jos
Alexandra
MODERATOR
MODERATOR
Alexandra

Numarul mesajelor : 1464
Localizare : In Inima TA
Data de inscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 5:01 pm

Pro pentru academie.....
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptySam Iul 26, 2008 9:56 pm

vad ca baietii au schimbat numele aliantei in care sunt in -PAS-
nu stiu cu ce ne ajuta dar poate stiu ei
am mai deschis un topic din greseala in loc sa scriu tot aici ca eram somnoros la 7 dimineatza si primul lucru pe care-l fac este turul satelor pe travian
deja sunt addicted de jocul asta si obiectivele pe sapt asta sunt intrarea intr-o aliantza tare cum e a voastra si dublarea trupelor de atac ca vad ca merge jaful in zona mea
i-mi doresc f. mult sa intru la voi ca travian este un joc bazat pe aliantze si nu conteaza cat de tare esti, daca nu faci parte dintr-o aliantza tare esti pierdut
as fi f. onorat sa ma acceptati
merci
Sus In jos
misu_44

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 38
Localizare : Sibiu, Romania
Data de inscriere : 28/06/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 10:13 pm

esti intr-o zona cu multe ferme, si eu zic ca meriti o sansa pentru academie. PRO
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 10:14 pm

a fost cu mine in alianta
e activ
PRO
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 1283
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 10:20 pm

tu ai trupe?

Subiect: NL spionează pe Satul lui alfred
trimis: pe 27.07.08 la 20:21:28 Ora

Atacator Shadowhunter din satul NL

Trupe 0 0 xxxxx 0 0 0 0 0 0 0
Victime 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Info Palat Nivel 10 Zid Nivel 12

Apărator alfred din satul Satul lui alfred

Trupe 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 11:25 pm

am 160 equites imperatoris la momentul de fatza numai ca nu le-am trimis din sat cand am vazut ca vin 2 atacuri de la tine, tu ai 1600 de populatie deci ma gandeam ca ma ataci cu cel putin 500 de calareti
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 11:40 pm

sorry am vrut sa zic ca le-am trimis din sat
am jefuit peste 200.000 de resurse deci nu puteam fara trupe
nu am trupe de aparare ca nu am avut nevoie, folosesc numai calareti ca sunt rapizi
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyDum Iul 27, 2008 11:49 pm

alf_ro a scris:
am 160 equites imperatoris la momentul de fatza numai ca nu le-am trimis din sat cand am vazut ca vin 2 atacuri de la tine, tu ai 1600 de populatie deci ma gandeam ca ma ataci cu cel putin 500 de calareti
prietene, ce pot sa zic...

ai ff putine trupe...
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 12:41 am

am inceput de mai putin de doua luni sa joc, mi-am dezvoltat satul principal, am facut si al doilea, stiu ca sunt cel mai slab ca populatie din toate aliantele NL, de asta vreau sa intru in academie si cum am mai zis sapt. ce vine fac numai trupe,
ca resursele deja vin destul de bine, am si aur, sunt activ, cred eu ca ma dezvolt destul de repede
Sus In jos
lorenzomagnific
n00b
n00b
lorenzomagnific

Numarul mesajelor : 451
Localizare : ORADEA

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 2:32 am

Shadowhunter a scris:
alf_ro a scris:

ai ff putine trupe...

vai ce stricti suntem .daca ai interes strategic in privinta lui te inteleg dar ma intreb cata armata ai avut tu la populatia lui.apropo imperatoris consuma 3 hrana pe cap=480 hrana deci eu zic ca e ok pentru pop. lui .faza e sa nu fie spion,ca in rest e acceptabil.vad ca ai 4 x-uri acolo,ma intreb cu cat ai mers peste el lol! lol! lol!
Sus In jos
http://s4.gladiatus.ro/game/c.php?uid=50582
Shadowhunter
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 2:40 am

lorenzomagnific a scris:
Shadowhunter a scris:
alf_ro a scris:

ai ff putine trupe...

vai ce stricti suntem .daca ai interes strategic in privinta lui te inteleg dar ma intreb cata armata ai avut tu la populatia lui.apropo imperatoris consuma 3 hrana pe cap=480 hrana deci eu zic ca e ok pentru pop. lui .faza e sa nu fie spion,ca in rest e acceptabil.vad ca ai 4 x-uri acolo,ma intreb cu cat ai mers peste el lol! lol! lol!
mai lorenzo...
tu crezi ca mai stiu eu ce armata aveam la pop lui? lol!
am 4 x-uri la misto...trebuia sa scriu "fara numar" lol! lol! lol!

nu fac aici consumu meu de crop, ca pana la urma e forum public, dar iti spun ca iese mult;)
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 3:03 am

salut
nu sunt spion, am fost in aliantza cu vladut222 inainte si el a plecat la voi ca aliantza noastra era varza , si cele mai mari sate din aliantza erau la 30 de ore de noi si atunci am zis sa aplic si eu aici ca vreau sa fiu intr-o aliantza cu influentza in zona noastra
si cred ca impreuna cu vladut222 am face o echipa buna pt NL in zona asta
merci
Sus In jos
Alexandra
MODERATOR
MODERATOR
Alexandra

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 7:17 am

haide mey un Pro pentru academie....sunt sigura ca merita
Sus In jos
D3mon
Pui de Noob
Pui de Noob
D3mon

Numarul mesajelor : 151

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 11:44 am

Haideti sa-i dam o sansa in Academie!
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 1:06 pm

alf_ro a scris:
salut
nu sunt spion, am fost in aliantza cu vladut222 inainte si el a plecat la voi ca aliantza noastra era varza , si cele mai mari sate din aliantza erau la 30 de ore de noi si atunci am zis sa aplic si eu aici ca vreau sa fiu intr-o aliantza cu influentza in zona noastra
si cred ca impreuna cu vladut222 am face o echipa buna pt NL in zona asta
merci
de activ vad ca esti:)...

Da-mi un mesaj in joc sa discutam... Razz
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 1:53 pm

Are PRO de la mine... Razz
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyLun Iul 28, 2008 3:13 pm

pro si de la mine pt academie......
Sus In jos
alf_ro
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyMier Iul 30, 2008 12:51 am

multumesc tuturor care au contribuit la acest forum si care mi-au dat pro
promit sa nu dezamagesc
Sus In jos
n0th1ng
n00b
n00b
n0th1ng

Numarul mesajelor : 437
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti-Romana
Data de inscriere : 17/06/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyMier Iul 30, 2008 6:54 am

Alexandra a scris:

PRO academie!!!

PS: Cum spuneam .. ce sani ai alexandra m-as tavali putin cu ei!Smile)! lol!
Sus In jos
Alexandra
MODERATOR
MODERATOR
Alexandra

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza EmptyMier Iul 30, 2008 8:38 am

n0th1ng a scris:
Alexandra a scris:

PRO academie!!!

PS: Cum spuneam .. ce sani ai alexandra m-as tavali putin cu ei!Smile)! lol!

ilie .....vorbim noi in privat ca sa nu stricam aplicatia omului Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: aplicatie pt. intrare in aliantza   aplicatie pt. intrare in aliantza Empty

Sus In jos

aplicatie pt. intrare in aliantza
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aplicare de intrare in alianta
» aplicatie NL-E
» Aplicatie NL
» aplicatie NL-E sau NL-Ac
» aplicatie NL-R

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum