| APLICARE NL-Ac [pentru tracker] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 10:47 am | |
| Numele de joc: tracker Locatia din joc (exprimate in coordonate):sat 1:-53/103,s2:-54/102,s3:-53/102,s4:-53/101 Populatia:1369 Numarul de orase: 4 Stilul de joc: 70% DEFF,30% OFF Experienta de joc: ro5,rox,ro6 Esti atacat de cineva, daca da de cine: momentan sunt atacat de kox Aliante curenta si motivul pentru care o parasesti:nu am alianta,am si vreau sa continui alaturi de NL. De ce crezi ca te-am lua la noi? (laudata-te putin aici):Vreau sa ajut alianta,NL,sa cistige serverul,chiar si cu ajutor deff. Sunt membri de-ai nostri vecini cu tine, daca da care? :kox,dvor
P.S: Motivul din care am fost exclus este unul intemeiat:inactivitatea. Explicatia mea: nu am avut net citeva zile.sitter-ul nu a putut intra din acelasi motiv.greseala a fost a mea:puteam pune doi,cea ce si se va intimpla. Sper sa fiu inteles. MULTUMESC. |
|
| |
Vip3raS n00b
Numarul mesajelor : 344 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/06/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 10:59 am | |
| rezolva problema cu kox , de la mine ai pro pt academie | |
|
| |
Alexandra MODERATOR
Numarul mesajelor : 1464 Varsta : 36 Localizare : In Inima TA Data de inscriere : 02/07/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 11:06 am | |
| cred ca red_baron trebuie sa intre sa isi zica parerea pentru ca tracker era in academie.... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 8:32 pm | |
| Pacat de unii oameni,asa ca kox,greu cu ei,cica nu sunt Deception,dar cine? |
|
| |
Reduletz Wannabe Noob
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 35 Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 9:08 pm | |
| - Alexandra a scris:
- cred ca red_baron trebuie sa intre sa isi zica parerea pentru ca tracker era in academie....
tracker a părăsit alianța. 08.08.08 09:04 bulina galbena sau rosie mi se pare... | |
|
| |
red_baron Mega Noob
Numarul mesajelor : 964 Varsta : 40 Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Sam Aug 09, 2008 11:12 pm | |
| A avut bulina galbena si nu avea sitter trecut pe forumul intern, de aceea a fost eliminat. Daca isi trecea sitterul acolo nu il dadeam afara. Acum depinde doar de ce zice kox... eu nu am nimic impotriva | |
|
| |
WarGod Admin
Numarul mesajelor : 3085 Varsta : 42 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Dum Aug 10, 2008 12:29 am | |
| - Deception a scris:
- Pacat de unii oameni,asa ca kox,greu cu ei,cica nu sunt Deception,dar cine?
Pai esti logat pe contu lui .. | |
|
| |
kox Mega Noob
Numarul mesajelor : 525 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Dum Aug 10, 2008 1:10 am | |
| ca sa nu se lungeasca discutiile. 1. jucatorul tracker a fost data afara ptr inactivitate , am rezervat satul si l-am luat intr-o zi. 2. in primul mesaj care l-am primit de la el m-a somat sa nu mai atac ca s-a intors , abia in al 2-lea mi-a zis ca e deception lucru care nu l-am crezut , oricum aveam capeteniile pe drum cand mi-a zis si satul urma sa fie cucerit. 3. i-am dat orice explicatie pe privat iar remarca de pe forum vizavi de mine o gasesc deplasata. tinanad cont de ce s-a intamplatc u deception pe acest server cred ca sunt indreptatit sa cred ca nu era el, si de fapt nu stiu de ce as fi obligat sa stau sa analizez daca e el sau nu. Daca se tinea de contul lui nu se ajungea aici, ba mai mult daca se tinea de contul lui tracker iarasi nu se ajungea aici. 4. am fost amenintat voalat pe privat ca poate va prelua el un cont mai mare din NL si ca nu se stie si ca nu are el timp el de srv 6 ca nu luam satul ala niciodata. tinand cont de aceste lucruri eu nu o sa mai raspund la acesta aplicatie fiindca nu mai doresc sa ma cert public cu nimeni. o seara buna tuturor. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Dum Aug 10, 2008 12:18 pm | |
| Multumesc domnule kox,intradevar un raspuns de lider. |
|
| |
WarGod Admin
Numarul mesajelor : 3085 Varsta : 42 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/04/2008
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] Vin Aug 15, 2008 9:55 am | |
| Din acest moment recrutarile pentru aliantele NL s-au incheiat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: APLICARE NL-Ac [pentru tracker] | |
| |
|
| |
| APLICARE NL-Ac [pentru tracker] | |
|