Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

aplicatie pt NL W

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Greucean
Vizitator

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 10:37 am

Numele din joc:Greuceanu
Locatia din joc (exprimate in coordonate):-47/*-29
Populatia:1500
Numarul de orase:4
Stilul de joc:el classico
Experienta de joc:vreo juma' de an
Esti atacat de cineva, daca da de cine: P.S.: atacuri nesemnificative, dar atac eu membrii SW-TEAM + wing-uri;
Aliante curenta si motivul pentru care o parasesti:am fost dat afara pt ca nu intrunesc pop de 2000;
De ce crezi ca te-am lua la noi? pt ca nu aveti nimik de piredut si ati cajtiga un membru care-shi doreshte sa se razbune pe SW-TEAM, pe cei pe care i-am aparat 3 luni cu intariri si carora nu le pasa acum
Sunt membri de-ai nostri vecini cu tine, daca da care: habar nu am
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 10:41 am

CONTRA...CONSIDER CA PE PERIOADA RAZBOIULUI TOATE APLICATIILE AR TREBUI SUSPENDATE...SA NE PUTEM FERI ASTFEL DE POSIBILI SPIONI...CA AVEM NOI DESTUI SI ASA.
P.S. TOTODATA PROPUN CELOR CARE SE OCUPA DE FORUM SA FACA IN ASA FEL INCAT SA NU EXISTE ZONA PUBLICA PE ACESTA. DOAR UTILIZATORII INREGISTRATI SA POATA INTRA. MULTUMESC.
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

Numarul mesajelor : 3085
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/04/2008

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 11:00 am

relent a scris:
CONTRA...CONSIDER CA PE PERIOADA RAZBOIULUI TOATE APLICATIILE AR TREBUI SUSPENDATE...SA NE PUTEM FERI ASTFEL DE POSIBILI SPIONI...CA AVEM NOI DESTUI SI ASA.
P.S. TOTODATA PROPUN CELOR CARE SE OCUPA DE FORUM SA FACA IN ASA FEL INCAT SA NU EXISTE ZONA PUBLICA PE ACESTA. DOAR UTILIZATORII INREGISTRATI SA POATA INTRA. MULTUMESC.
Corect, o sa vorbesc cu Draky sa suspendam toate recrutarile pe perioada razboiului !

Cat despre zona publica .. doar asta e zona publica Razz
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 12:11 pm

esdte corecta aceasta decizie in legatura cu suspendarea recrutarilor
Sus In jos
Greucean
Vizitator

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: aplicatia nu e sinonima cu umilirea!   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 1:00 pm

indiferent de decizia pe care o veti lua, sa stiti ca voi urmari desfasurarea aplicatiei mele, dar nu voi posta alt reply menit sa va convinga sa ma acceptati! eu aici incep, si dincolo ma termin! daca doriti, ok, daca nu doriti, iar ok!
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 1:02 pm

N-ai jucat cumva pe s3.com ? .. numele tau mi se pare cunoscut de acolo Very Happy
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 1:03 pm

Apropo, ai prieteni in NL care sa garanteze pentru tine ?!

Tinand cont ca suntem in razboi cred ca doar cu pile mai recrutam Very Happy
Sus In jos
greucean
Vizitator

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: prieteni piloshi   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 1:43 pm

sincer.... m-am dedicat 100 % aliantei din care am facut parte...... macar virtual sa fiu si io un William Wallace daca in realitate nu se poate What a Face ...

nu cred ca am prieteni in NL care sa garanteze, doar "cu buletinu'" nu se poate?!

Very Happy

Greuceanu

PS. la un moment eram pe toate serverele.... dar nu am mai razbit si asha am ramas doar pe asta...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyLun Aug 11, 2008 2:28 pm

Contra. Ii rog pe draky , WarGod si cine mai raspunde de acest forum sa suspende recrutarile !! Este un moment foarte periculos pentru noi!
Sus In jos
Vip3raS
n00b
n00b
Vip3raS

Numarul mesajelor : 344
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/06/2008

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyVin Aug 15, 2008 9:37 am

sincer imi placi , dar contra pana se termina tot balamucul
Sus In jos
WarGod
Admin
Admin
WarGod

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W EmptyVin Aug 15, 2008 9:53 am

Din acest moment recrutarile pentru aliantele NL s-au incheiat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

aplicatie pt NL W Empty
MesajSubiect: Re: aplicatie pt NL W   aplicatie pt NL W Empty

Sus In jos

aplicatie pt NL W
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aplicatie NL-E
» aplicatie NL-E sau NL-Ac