Noobs Legion
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Noobs Legion

Noobs Legion

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

aplicatie NL-E sau NL-Ac

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
getodac
Vizitator

aplicatie NL-E sau NL-Ac Empty
MesajSubiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 9:50 am

buna prieteni.am revenit in speranta ca va fost dor de mine am aparut.ce mai faceti,cum va mai simtiti?cum merge cu jocul,a-ti mai farmat ceva.neamtu cu pestii ce mai face?postati pozele voastre nu poze din reviste sau ale altor pwrsoane.
Sus In jos
getodac
Vizitator

MesajSubiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 10:42 am

exotica-esti foarte exotica[pentru romania]
pentru cealalta fetisoara nu se da cu parerea ci se exprima o parere.parerile nu sunt cartofi sau alte legume
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 1283
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 10:47 am

getodac a scris:
pentru cealalta fetisoara nu se da cu parerea ci se exprima o parere.parerile nu sunt cartofi sau alte legume
tu ce vrei de fapt? :suspect: :suspect: :suspect: o catapultare ca la mama acasa?! :suspect:
Sus In jos
kox
Mega Noob
Mega Noob
kox

Numarul mesajelor : 525
Varsta : 48
Data de inscriere : 28/04/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 10:51 am

getodac a scris:

lol
Sus In jos
amd
Pui de Noob
Pui de Noob
amd

Numarul mesajelor : 111
Varsta : 41
Data de inscriere : 12/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 11:33 am

credeam ca topicul de aplicare e restrictionat (inchis mai exact) in perioada asta.
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 33
Data de inscriere : 16/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 12:50 pm

getodac a scris:
buna prieteni.am revenit in speranta ca va fost dor de mine am aparut.ce mai faceti,cum va mai simtiti?cum merge cu jocul,a-ti mai farmat ceva.neamtu cu pestii ce mai face?postati pozele voastre nu poze din reviste sau ale altor pwrsoane.
ai noroc ca nu esti aproape de mine si suntem in razboi ca altfel te mancam cu tot cu kkt......da dak se termina razboiul vb...ne intalnim la o catapulta doua-trei...sute
Sus In jos
Shadowhunter
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 1283
Varsta : 37
Data de inscriere : 19/05/2008

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 1:04 pm

jokkerel a scris:
getodac a scris:
ai noroc ca nu esti aproape de mine si suntem in razboi ca altfel te mancam cu tot cu kkt......da dak se termina razboiul vb...ne intalnim la o catapulta doua-trei...sute
Maine o sa se linisteasca geek
Sus In jos
getodac
Vizitator

MesajSubiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:18 pm

celasi al vostru prieten.nu inteleg de ce va impacientati,doar este un joc,nu???sau va deranjeaza cind sunteti tratati doar in acelasi mod in care tratati voi mintile luminate{de licurici}ceilalti jucatori?parca cineva foarte noooooob de la voi spunea ca destepti cedeaza dar incep sa vad tot mai putini la voi sau sunteti in ceata?cu respect
Sus In jos
getodac
Vizitator

MesajSubiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:20 pm

jokerel am o relatie la salubritate pot sa-ti fac rost de o portie zdravana de alimentul mentionat de tine
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:22 pm

sa-mi sugi pula cand ma cac
Sus In jos
jokkerel
Pui de Noob
Pui de Noob

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:22 pm

se termna razboiul si la tine voi sta cu trupele ..iti promit
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: re   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:24 pm

getodac a scris:
jokerel am o relatie la salubritate pot sa-ti fac rost de o portie zdravana de alimentul mentionat de tine
am sati fac o scurta vizita la noapte:))) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac EmptyMier Aug 13, 2008 2:25 pm

Terminati cu limbajul murdar si lasati omul in pace .Chiar nu intelegeti ca de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere .
TOPIC INCHIS
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac   aplicatie NL-E sau NL-Ac Empty

Sus In jos

aplicatie NL-E sau NL-Ac
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» aplicatie NL-E sau NL-Ac