| aplicatie NL-E sau NL-Ac | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 9:50 am | |
| buna prieteni.am revenit in speranta ca va fost dor de mine am aparut.ce mai faceti,cum va mai simtiti?cum merge cu jocul,a-ti mai farmat ceva.neamtu cu pestii ce mai face?postati pozele voastre nu poze din reviste sau ale altor pwrsoane. |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 10:42 am | |
| exotica-esti foarte exotica[pentru romania] pentru cealalta fetisoara nu se da cu parerea ci se exprima o parere.parerile nu sunt cartofi sau alte legume |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 10:47 am | |
| - getodac a scris:
- exotica-esti foarte exotica[pentru romania]
pentru cealalta fetisoara nu se da cu parerea ci se exprima o parere.parerile nu sunt cartofi sau alte legume tu ce vrei de fapt? :suspect: :suspect: :suspect: o catapultare ca la mama acasa?! :suspect: | |
|
| |
kox Mega Noob
Numarul mesajelor : 525 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 10:51 am | |
| - getodac a scris:
- exotica-esti foarte exotica[pentru romania]
pentru cealalta fetisoara nu se da cu parerea ci se exprima o parere.parerile nu sunt cartofi sau alte legume lol | |
|
| |
amd Pui de Noob
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 41 Data de inscriere : 12/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 11:33 am | |
| credeam ca topicul de aplicare e restrictionat (inchis mai exact) in perioada asta. | |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 33 Data de inscriere : 16/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 12:50 pm | |
| - getodac a scris:
- buna prieteni.am revenit in speranta ca va fost dor de mine am aparut.ce mai faceti,cum va mai simtiti?cum merge cu jocul,a-ti mai farmat ceva.neamtu cu pestii ce mai face?postati pozele voastre nu poze din reviste sau ale altor pwrsoane.
ai noroc ca nu esti aproape de mine si suntem in razboi ca altfel te mancam cu tot cu kkt......da dak se termina razboiul vb...ne intalnim la o catapulta doua-trei...sute | |
|
| |
Shadowhunter Moderator
Numarul mesajelor : 1283 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/05/2008
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 1:04 pm | |
| - jokkerel a scris:
- getodac a scris:
- buna prieteni.am revenit in speranta ca va fost dor de mine am aparut.ce mai faceti,cum va mai simtiti?cum merge cu jocul,a-ti mai farmat ceva.neamtu cu pestii ce mai face?postati pozele voastre nu poze din reviste sau ale altor pwrsoane.
ai noroc ca nu esti aproape de mine si suntem in razboi ca altfel te mancam cu tot cu kkt......da dak se termina razboiul vb...ne intalnim la o catapulta doua-trei...sute Maine o sa se linisteasca | |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 2:18 pm | |
| celasi al vostru prieten.nu inteleg de ce va impacientati,doar este un joc,nu???sau va deranjeaza cind sunteti tratati doar in acelasi mod in care tratati voi mintile luminate{de licurici}ceilalti jucatori?parca cineva foarte noooooob de la voi spunea ca destepti cedeaza dar incep sa vad tot mai putini la voi sau sunteti in ceata?cu respect |
|
| |
getodac Vizitator
| Subiect: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 2:20 pm | |
| jokerel am o relatie la salubritate pot sa-ti fac rost de o portie zdravana de alimentul mentionat de tine |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 2:22 pm | |
| sa-mi sugi pula cand ma cac | |
|
| |
jokkerel Pui de Noob
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 2:22 pm | |
| se termna razboiul si la tine voi sta cu trupele ..iti promit | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: re Mier Aug 13, 2008 2:24 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac Mier Aug 13, 2008 2:25 pm | |
| Terminati cu limbajul murdar si lasati omul in pace .Chiar nu intelegeti ca de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere . TOPIC INCHIS |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: aplicatie NL-E sau NL-Ac | |
| |
|
| |
| aplicatie NL-E sau NL-Ac | |
|